taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
accident iclod

Accident la Iclod, un șofer s-a izbit cu mașina de un stâlp și a ajuns în curtea unei case

Un accident ruteir în urma căruia un bărbat a fost rănit s-a produs în noaptea de duminică spreluni, în jurul orei 1.30, pe șoseaua gherla-Cluj, în zona localității Iclod.

accident iclod

Un conducător auto de 38 de ani, din comuna Iclod, care se deplasa pe DN1C, din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ajuns în localitatea Iclod, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp din beton, iar ulterior cu gardul unui imobil.

accident iclod

Au intervenit o autospecială a pompirilor de la Detașamentul din Dej și două echipaje de Ambulanță. În momentul sosirii salvatorilor la fața locului, au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile și șoferul întins pe sol în afara acestuia.

Bărbatul prezenta mai multe traumatisme, era conștient și cooperant.

În urma impactului a fost distrus un stâlp de susținere a liniilor de transport a energiei electrice și gardul unei locuințe din vecinătatea căii rutiere.

Pompierii au acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și pentru a asigura măsurile de siguranță necesare la fața locului.

O echipă a furnizorului de utilități a intervenit la fața locului pentru a remedia defecțiunea survenită la rețeaua de transport a energiei electric.

accident iclod

În urma evenimentului bărbatul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

accident iclod

sus(6)jos(29)

Lasă un răspuns