mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident iclod cluj mortal austriac

Accident la Iclod – pieton austriac lovit mortal de un Audi – VIDEO

O persoană a fost lovită de o maşină marţi seara în jurul orei 22,20 pe şoseaua Gherla-Cluj, la intrarea în Iclod dinspre Fundătura.

La locul evenimentului au intervenit doua echipaje de Ambulanţă, de la Gherla şi Dej.

Din primele informaţii, un cetăţean austriac în vârstă de 67 de ani a fost surprins pe şosea de un autovehicul marca Audi, condusă de un sofer în vârstă de 55 de ani din Cluj-Napoca, care circula dinspre Gherla spre Cluj.

Impactul a fost atat de puternic încât hainele au zburat de pe victimă, iar un picior al acesteia a fost găsit la aproximativ 10 metri.

Medicii au constatat decesul victimei, care a suferit leziuni incompatbile cu viaţa.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurarile exacte în care s-a produs accidentul. Din verificări  a rezultat că cetăţeanul austriac, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi nesemnalizat.

Se pare că victima se afla în zonă cu un grup de mai multe persoane, iar la un moment dat s-ar fi dus la marginea şoselei pentru nevoi fiziologice, iar în momentul când a vrut să se întoarcă, a fost surprinsă de maşină.

video: imagini de la locul accidentului

sus(8)jos(25)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns