angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

accident iclod cluj mortal austriac

Accident la Iclod – pieton austriac lovit mortal de un Audi – VIDEO

O persoană a fost lovită de o maşină marţi seara în jurul orei 22,20 pe şoseaua Gherla-Cluj, la intrarea în Iclod dinspre Fundătura.

La locul evenimentului au intervenit doua echipaje de Ambulanţă, de la Gherla şi Dej.

Din primele informaţii, un cetăţean austriac în vârstă de 67 de ani a fost surprins pe şosea de un autovehicul marca Audi, condusă de un sofer în vârstă de 55 de ani din Cluj-Napoca, care circula dinspre Gherla spre Cluj.

Impactul a fost atat de puternic încât hainele au zburat de pe victimă, iar un picior al acesteia a fost găsit la aproximativ 10 metri.

Medicii au constatat decesul victimei, care a suferit leziuni incompatbile cu viaţa.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurarile exacte în care s-a produs accidentul. Din verificări  a rezultat că cetăţeanul austriac, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi nesemnalizat.

Se pare că victima se afla în zonă cu un grup de mai multe persoane, iar la un moment dat s-ar fi dus la marginea şoselei pentru nevoi fiziologice, iar în momentul când a vrut să se întoarcă, a fost surprinsă de maşină.

video: imagini de la locul accidentului

sus(8)jos(25)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns