taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
accident iclod rasturnat

Accident la Iclod, o mașină a zburat peste un parapet, șoferul a fost rănit – VIDEO

Un accident rutier s-a produs vineri după-amiază pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Iclod.

Din primele informații, un conducător auto de 64 de ani, din municipiului Bistrița, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un parapete aflat în afara părții carosabile, ulterior, răsturnându-se.

accident iclod

foto: Diana și Miruna

accident iclod

foto primită de la Ramona

La accident au intervenit o autospecială a pompierilor de la ISU Cluj și un echipaj de Ambulanță. La fața locului au găsit autoturismul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, iar ocupantul ieșit din acesta.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, până la sosirea echipei furnizorului de utilități, având în vedere că a fost ruptă și o conductă de gaz.

accident iclod bistrita

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acesta a fost consultat de echipajul medical și apoi transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

accident iclod

foto primită de la Paul

Traficul auto a fost afectat pe sensul de mers spre Gherla, iar coada de mașini a ajuns la un moment dat până la Bonțida.

sus(5)jos(15)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?