angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

pompieri dej incendiu bunesti noapte

Accident la Iclod, o mașină a lovit un stâlp, șoferul a scăpat teafăr

theodor paleologu alegeri presedinte 2019 pmp
S-a dat alarma în noaptea de dumincă spre luni, după ce un autoturism a lovit un stâlp pentru susținerea liniilor de alimentare cu energie electrică și a rețelelor de comunicații.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 1,30 pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Iclod.

La accident s-a deplasat un echipaj cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri din Dej și un echipaj SMURD.

Apelul făcut la 112 anunța că un cablu electric este căzut pe carosabil, dar s-a dovedit a fi vorba despre un cablu de internet. Un cablu de energie electrică s-a apropiat de sol în urma impactului, situație care a fost remediată de echipa de intervenții a furnizorului de utilități.

Șoferul autovehiculului a scăpat teafăr în urma impactului și a reușit să iasă singur din mașină, astfel încât nu a fost necesară acordarea primului ajutor calificat sau efectuarea de operațiuni pentru descarcerare.

foto: arhiva

sus(0)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns