taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
accident iclod

Accident la Iclod cu două mașini, doi tineri la spital – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule  a avut loc vineri seara în jurul orei 19.15 pe șoseaua Gherla-Cluj, la ieșirea din Iclod spre Fundătura.

A intervenit un echipaj medical de ambulanță și o autospecială de la ISU Cluj. Pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

accident iclod

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un conducător auto de 18 ani, din comuna Iclod, care se deplasa pe DN 1C din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, a efectuat o manevră de întoarcere, fără a se asigura corespunzător și a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

accident iclod

În urma impactului, conducatorul auto de 18 ani și un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani, au fost transportați la o unitate medicală în vederea investigațiilor medicale de specialitate. O tânără a fost consultată, fără a fi transportată la spital.

Circulația autovehiculelor în zonă s-a desfășurat cu dificultate până la terminarea cercetărilor de către polițiști și s-au format cozi de mașini în ambele sensuri de mers.

video în continuare

sus(6)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns