mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
iclod accident

Accident la Iclod, o femeie rănită după ce o mașină s-a izbit de un cap de pod – VIDEO

Un accident rutier s-a produs pe șoseaua Gherla – Cluj, la ieșire din localitatea Iclod spre Fundătura.

Evenimentul a avut loc joi în jurul orei 14,30 și au intervenit echipaje medicale de ambulanță,  pompierii și poliția.

Din primele informații, este vorba despre o autoaccidentare. Un autoturism marca Chevrolet, înmatriculat în județul Cluj, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului, unde a lovit un cap de pod.

accident iclod

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj de ambulanță au fost alertate ca urmare a accidentului.

La locul evenimentului, pompierii au găsit un autoturism intrat într-un cap de pod, în care se afla o femeie de aproximativ 60 de ani, în stare de conștiență și care suferise mai multe traumatisme la nivelul membrelor și toracelui.

Echipajul medical de ambulanță a fost sprijinit de pompieri pentru a extrage persoana din autovehicul, folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu i se agraveze posibilele leziuni suferite.

accident iclod ambulanta

foto Info Trafic jud Cluj

Victima a primit asistență medicală de urgență de la echipajul medical și, cel mai probabil, va fi transportată la spital.

In urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs cel mai probabil după ce șoferița de 61 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi ațipit la volan.

video în continuare – imagini primite de la Iosif

sus(1)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns