hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

accident huedin cluj

Accident la Huedin cu trei tineri morți, șoseaua Cluj-Oradea blocată – VIDEO

Șoseaua Cluj – Oradea a fost blocată duminică dimineață mai multe ore la intrarea în Huedin dinspre Oradea, în urma unui grav accident rutier.

În jurul orei 6, un șofer care circula cu un autoturism marca Audi a pătruns pe contrasens într-o curbă, în zona „Podul Vinerii” și s-a izbit frontal de un autoturism Peugeot, care circula din sens opus.

Impactul a fost extrem de violent, iar mașina Peugeot a fost proiectată în afara șoselei.

accident huedin cluj

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale, de descarcerare și poliția, iar circulația autovehiculelor în zonă a fost complet paralizată.

Șoferul din mașina intrată pe contrasens a decedat în accident, iar doi pasageri din același autoturism au fost răniți. Din celălalt autovehicul au murit alte două persoane.

Potrivit poliției, persoanele decedate au între 17-31 de ani și sunt toate din Huedin.

In jurul orei 10.30, circulația autovehiculelor a fost reluată pe ambele sensuri de mers.

ACTUALIZARE

Conform verificărilor, un bărbat de 31 de ani, din Huedin, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1 E60, la ieşire din Huedin, spre Oradea, la intrarea într-o curbă deosebit de periculoasă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de către un tânăr de 19 ani, din Huedin.
În urma accidentului, a rezultat decesul celor doi conducători auto și a unui tânăr de 18 ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar. De asemenea, alţi doi bărbaţi, de 23 de ani, ambii din Huedin, pasageri în autoturismul care a pătruns pe contrasens, au fost răniţi.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

video în continuare

sus(2)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns