alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

masina rasturnata hasdate

Accident la Hășdate – un șofer s-a răsturnat cu mașina, o fată rănită a ajuns la spital – VIDEO

Poliţiştii de la Compartimentul Rutier Gherla cercetează împrejurările în care s-a produs un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite uşor și o mașină a fost avariată.

La miezul nopții de marți spre miercuri, un tânăr de 21 de ani din Gherla, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen prin Hăşdate, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit de pe drum, a lovit gardul din beton și poarta din tablă a unei case și apoi s-a răsturnat.

accident hasdate poarta rupta

Soferul şi o pasageră în vârstă de 19 ani, din Sântioana, comuna Ţaga, au suferit răni, iar autoturismul a fost avariat. Tânăra a fost transportată la spital, cu fractură la mână.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

video în continuare

Polițiștii reamintesc conducătorilor auto că în condiţiile unui carosabil ud sau umed, aderenţa pneurilor autovehiculelor are de suferit. Aşadar atenţie la viteza de deplasare. Aceasta trebuie corelată permanet cu condiţiile de drum sau meteo-rutiere astfel încât riscul implicării în evenimente rutiere, avâd drept cauză de producere pierderea controlului asupra direcţiei de deplasare, să fie cât mai mic.
De asemenea, nu uitaţi să păstraţi o distanţă suficientă faţă de vehiculul din faţă, astfel încât să nu fiţi nevoiţi să bruscaţi sistemele de frânare sau direcţie.

sus(1)jos(17)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns