mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident gherla polonez

Accident la ieșire din Gherla, implicat un șofer din Polonia, un alt șofer rănit

Un apel la 112 a anunțat miercuri seara un accident produs la Gherla. Evenimentul a avut loc în jurul orei 18, în apropiere de Băile Băița.

Un șofer în vârstă de 39 ani din Polonia, în timp ce conducea o autoutilitară pe varianta ocolitoare, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din în fața sa și a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

Autoturismul lovit era condus de un bărbat de 40 ani, din Cluj-Napoca, iar în urma impactului, acesta a fost proiectat în față și a lovit autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr de 18 ani, din Baia Mare.

Au fost alertate să intervină la acest caz o autospecială cu modul de descarcerare a pompierilor de la Detașamentul din Dej și un echipaj medical de ambulanță. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o autoutilitară și două autoturisme avariate, iar ocupanții ieșiți din acestea.

Bărbatul din Cluj-Napoca a fost consultat de echipajul medical și a fost transportat la spital, pentru investigații suplimentare.

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(2)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns