ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
accident fundatura

Accident între Bonțida și Fundătura – VIDEO

Un accident rutier s-a produs marți după-amiază, în jurul orei 16.15 pe șoseaua Gherla-Cluj-Napoca, între localiățile Fundătura și Bonțida.

Din primele informații, este vorba despre o coliziune între două autovehicule, unul înmatriculat în Cluj și celălalt în Maramureș.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj medical de ambulanță, iar poliția face verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că o femeie în vârstă de 25 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de un bărbat de 26 de ani.

În urma coliziunii, un bărbat în vârstă de 27 de ani, pasager în autoturismul condus de femeie, a necesitat îngrijiri de specialitate.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

video gherla info

imagini primite de la Florin, Alex, Ilie

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns