hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

accident fundatura smurd pompieri

Accident la Fundătura – un șofer a intrat în 2018 cu roțile în sus, dar a scăpat teafăr – VIDEO

Un tânăr care circula cu o mașină în prima zi din 2018 s-a răsturnat, în zona localității Fundătura din comuna Iclod.

Accidentul rutier s-a produs luni dimineață, în jurul orei 10,30. Din primele informații, tânărul de 22 de ani din Negrești Oaș, județul Satu Mare, circula cu un autoturism Skoda dinspre Gherla spre Cluj-Napoca. La un moment dat, pe fondul oboselii, a scăpat mașina de sub control, această a pătruns pe contrasens, a ieșit de pe șosea, a lovit un podeț de beton din fața unei case și s-a răsturnat.

Tânărul, care era singur în autovehicul, a reușit să iasă din mașină și a scăpat că prin minune, doar cu câteva zgârieturi pe față.

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical SMURD, o autospecială a pompierilor și poliția.

In urma accidentului, mașina a fost serios avariată. In rostogolire, a rupt câțiva copăcei și un burlan al unui imobil din apropiere. (foto: Info Trafic Cluj)

In urma verificărilor, polițiștii au constatat că accidentul s-a produs din cauza neatenției la volan.

video în continuare

sus(4)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns