locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

accident fundatura audi smurd pompieri

Accident la Fundătura – șofer rănit după ce i-a explodat un cauciuc

Un șofer a fost rănit în urma unui accident produs marți după-amiază, pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în zona localității Fundătura.

Din primele informații, în jurul orei 16, un șofer în vârstă de 31 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș, care circula dinspre Gherla spre Cluj, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare după ce i-ar fi explodat un cauciuc. la roata din față – dreapta. Mașina marca Audi a părăsit șoseaua pe partea dreaptă, a rulat câțiva metri într-un șanț de beton apoi a lovit un cap de pod și a ricoșat într-un stâlp de telefonie din lemn.

In urma impactului, șoferul a fost rănit ușor.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor și un echipaj medical SMURD.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat valoarea 0.

foto: Info Trafic jud. Cluj

sus(1)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns