taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident fundatura

Accident la Fundătura, o autoutilitară a rupt un stâlp de electricitate după impactul cu un BMW – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule s-a produs vineri în jurul orei 14 pe șoseaua Gherla – Cluj, în zona localității Fundătura, aproape de intersecția cu drumul spre Dăbâca.

În urma impactului, autoutilitară a părăsit șoseaua, a lovit gardul unui imobil de pe partea dreaptă a sensului de mers și de acolo a fost proeictată într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

La locul evenimentului au intervenit echipaje medicale, de pompieri și poliția.

accident fundatura

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o autoutilitară ieșită în afara părții carosabile și un alt autoturism avariat. De asemena, un stâlp pentru susținerea liniilor de transport a energiei electrice, de joasă tensiune, a fost rupt ca urmare a acestui accident.

accident fundatura masina stalp

Echipajul medical de pe ambulanță a consultat un tânăr, care a fost transportat la UPU Cluj, se pare cu afecțiuni ușoare.

video în continuare – imagini primite de la Dan

Un echipaj de la compania de electricitate a intervenit la locul accidentului pentru remedierea rețelei de transport a energiei electrice.

Circulația în zonă a fost afectată și s-au format cozi uriașe de autovehicule.

Din cercetari a rezultat că un bărbat de 61 de ani din Nicula, comuna Fizeșu Gherlii, care conducea autoutilitara, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW, condus de un tânăr de 18 ani din Șomcuta Mare.

video în continuare – imagini primite de la Dragoș

sus(2)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns