taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident fizesu gherlii

Accident la Fizeșu Gherlii, o femeie la spital

Au răsunat sirenele în noaptea de marți spre miercuri prin Gherla. În jurul orei 1, un apel la 112 a anunțat un accident rutier, produs la Fizeșu Gherlii.

O mașină scăpată de sub control a părăsit șoseaua si a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului. De vină a fost șoferul, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Spre locul evenimentului s-a îndreptat un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej și echipaje medicale, dar până la sosirea acestora, cei doi pasageri au reușit să iasă singuri din autovehicul.

accident fizesu gherlii

O femeie în vârstă de 37 de ani din Sântejude Vale a fost consultată de echipajul de ambulanță și a fost transportată la spital cu un traumatism ușor la nivelul feței.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 19 de ani, din Nicula, nu a solicitat asistență medicală din partea echipajelor prezente la locul evenimentului.

sus(9)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns