locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

accident fizesu gherlii

Accident la Fizeșu Gherlii, o femeie la spital

Au răsunat sirenele în noaptea de marți spre miercuri prin Gherla. În jurul orei 1, un apel la 112 a anunțat un accident rutier, produs la Fizeșu Gherlii.

O mașină scăpată de sub control a părăsit șoseaua si a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului. De vină a fost șoferul, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Spre locul evenimentului s-a îndreptat un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej și echipaje medicale, dar până la sosirea acestora, cei doi pasageri au reușit să iasă singuri din autovehicul.

accident fizesu gherlii

O femeie în vârstă de 37 de ani din Sântejude Vale a fost consultată de echipajul de ambulanță și a fost transportată la spital cu un traumatism ușor la nivelul feței.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 19 de ani, din Nicula, nu a solicitat asistență medicală din partea echipajelor prezente la locul evenimentului.

sus(9)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns