taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
accident motocicleta fizesu gherlii gherla cluj

Accident la Fizeșu Gherlii – un motociclist din Gherla acroșat de o mașină a ajuns la spital – VIDEO

Un bărbat din Gherla aflat pe o motocicletă a fost rănit într-un accident produs vineri seara, la ieșirea din Fizeșu Gherlii spre Taga.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19,30, când motociclistul, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Gherla, care circula spre Taga, a fost acroșat cu oglindă de un autoturism care îl depășea. În urma impactului, motociclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de ambulanță de la Gherla, care a preluat victima și a transportat-o la spital pentru investigații medicale. Din primele constatări, motociclistul nu a suferit leziuni grave.

Un echipaj de poliție a făcut cercetări la față locului. Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în timpul depășirii de către șofer, un bărbat în vârstă de 27 de ani, tot din Gherla.

Atât motociclistul, cât și șoferul au fost testați cu aparatul etilotest și a rezultat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

video în continuare

sus(2)jos(13)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns