taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident fizesu gherlii

Accident la Fizeșu Gherlii, un tânăr lovit de autobuz a murit – FOTO

Echipaje medicale și de poliție au intervenit marți la Fizeșu Gherlii, la un accident rutier. Spre locul evenimentului s-a îndreptat și un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej.

Din primele informații, în jurul orei 14,15, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Aghireșu, care traversa șoseaua a fost lovit de un autobuz, condus de un șofer din Sântioana, care circula dinspre Fizeșu Gherlii spre Gherla și care efectua un transport de călători pe ruta Țaga-Gherla.

accident fizesu gherlii mortal ambulanta politie

accident autobuz fizesu gherlii

Echipajul medical de ambulanță de la Gherla a început manevrele de resuscitare imediat ce a sosit la locul evenimentului, fiind sprijinit și de pompieri. Din păcate, manevrele nu au readus semnalele vitale bărbatului accidentat. După 50 de minute a fost declarat decesul de către medicul de pe ambulanță.

accident fizesu gherlii

Polițiștii au început cercetarea la fața locului pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul. Din primele constatări, este vorba despre o traversare neregulamentară. Șoferul autobuzului a fost testat și a rezultat că nu consumase băuturi alcoolice.

Circulația auto în zonă a fost afectată și s-au format cozi de mașini.

Mort într-o clipă de neatenție – cum s-a întâmplat accidentul de la Fizeșu Gherlii

sus(10)jos(31)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns