locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

accidentf izesu gherlii citroen rasturnat

Accident la Fizeșu Gherlii – două persoane rănite după ce un sofer a evitat un taxi și s-a răsturnat – VIDEO

O mașină s-a răsturnat sâmbătă după-amiază la ieșirea din Fizeșu Gherlii spre Taga.

Din primele informații, în jurul orei 17,30, un șofer din Gherla, care circula cu un autoturism marca Citroen dinspre Taga spre Fizeșu Gherlii, la intrarea în Fizeș i-ar fi tăiat calea un taximetru, care circula din sens opus și care efectua o manevră de viraj la stânga, pentru a intra într-o curte.

Șoferul din Citroen a virat puternic la stânga pentru a evita impactul, iar mașina a părăsit șoseaua și s-a răsturnat pe un câmp de pe marginea drumului.

În urma accidentului, două persoane aflate în mașină, șoferul de 33 de ani și o femeie de 36 de ani, din Cutca, au fost preluate de un echipaj medical de la Ambulanța Gherla și transportate la spital. In autoturism se mai aflau o femeie și un copil de 2 ani, care au scăpat teferi.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

video în continuare

sus(2)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns