taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
accident dej tir lemne masina salaj

Accident la Dej, un tânăr a rămas încarcerat, mașina a intrat sub un TIR încărcat cu lemne – VIDEO

Două autospeciale și un echipaj de ambulanță au intervenit în cursul nopții de joi spre vineri pentru a gestiona o situație de urgență, generată în urma unui accident rutier grav, produs la ieșirea din municipiul Dej înspre Cuzdrioara.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 2.50, iar la fața locului au găsit un autoturism și un autocamion avariate. Un șofer era în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme.

accident dej tir lemne masina salaj

Au fost întreprinse măsuri pentru extragerea rapidă a tânărului, având în vedere starea extrem de gravă a acestuia și faptul că autoturismul se afla contorsionat sub remorca camionului.

Victima a fost preluată de către echipajul medical și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

accident dej tir lemne masina salaj

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa din direcția Beclean înspre municipiul Dej, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care era oprit pe partea carosabilă, la semaforul electric care indica culoarea roșie.

sus(1)jos(9)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?