taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
accident tren dej masina

Accident la Dej, o mașină care livra pizza lovită de tren – VIDEO

Un tren care circula spre Gherla a lovit o mașină sâmbătă după-amiază, la ieșirea din Dej.

Din primele informații, în jurul orei 16, un șofer de 21 de ani din Dej, care circula dinspre strada 1 Mai spre strada Sărata de Jos, s-a angajat neregulamentar in traversarea pasajului, fără să nerespecte culoarea roșie a semaforului electric. A fost surprins si accidentat de un tren care circula dinspre Dej spre Cluj.

În urma nuui apel la 112, la locul accidentului au intervneit echipaje de descarcerare ale pompierilor de la Detașamentul din Dej și echipaje medicale de prim-ajutor.

În urma evenimentului rutier, șoferul a scăpat teafăr și au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii au testat conducătorul auto și mecanicul trenului și a rezultat că niciunul nu se afla sub influența alcoolului.

video în continuare

sus(0)jos(16)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns