taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
accident dej

Accident la Dej, femeie lovită de TIR, circulația oprită – VIDEO

O femeie în vârstă a fost acroșată de un TIR luni, la intrarea în Dej dinspre Gherla, pe strada 1 Mai. Accidentul s-a produs în jurul orei 11.30, iar circulația autovehiculelor în zonă a fost oprită.

accident tir dej

O autospecială a pompierilor de la Detașamentul din Dej și două echipaje de Ambulanță au intervenit pentru a scoate femeia de sub roata unui ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorcă).

Salvatorii au acționat pentru a acorda asistența medicală de urgență și pentru a elibera persoana de sub roata autocamionului, timp de mai bine de o oră. Acesta prezenta mai multe traumatisme severe.

accident tir dej ambulanta

În cele din urmă, victima a fost preluată de unul dintre echipajele medicale și transportată la spital, în stare generală foarte gravă.

accident dej tir

Din cercetările polițiștilor a rezultat că șoferul unui autotren în vârstă de 34 de ani, din Gherla, în timp ce ieşea din curtea unei proprietăţi private, intenţionând să pătrundă pe DN 1 C – strada 1 Mai, a surprins şi accidentat o femeie de 68 de ani, din municipiul Dej care, în calitate de pieton, se deplasa pe un acostament consolidat, pe strada 1 Mai.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

accident dej

foto: dejeanul.ro; foto principală Info Trafic jud Cluj

video în continuare

imagini dej24.ro

sus(0)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns