taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
accident dej

Accident la Dej cu un autocamion și un autoturism, un bărbat și o femeie duși la spital – VIDEO

Un accident rutier s-a produs luni după-amiază pe strada 1 Mai din municipiul Dej. Din primele informații, a avut loc o coliziune între un camion și un autoturism. La locul evenimentului a intervenit un echipaj al pompierilor de la Detașamentul din Dej, un echipaj medical de Ambulanță și poliția.

accident dej mercedes camion

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.10 minute, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat un bărbat , în stare de conștiență și cooperant.

Pompierii au utilizat sculele hidraulice și targa cu lopeți pentru a asigura accesul salvatorilor la victimă, precum și extragerea acesteia cu toate măsurile necesare pentru a evita agravarea leziunilor suferite.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că șoferul unui ansamblu de vehicule, un bărbat de 31 de ani din Oradea, județul Bihor, care se deplasa pe strada 1 Mai, a intrat în coliziune cu un autoturism Mercedes, condus de un bărbat 59 de ani din comuna Târlișua, județul Bistrița-Năsăud, care s-ar fi pus în mișcare cu intenția de a pătrunde pe banda a doua a sensului de mers.

accident dej mercedes camion

În urma accidentului, bărbatul de 59 de ani și o femeie de 66 de ani, din municipiul Dej, pasageră drepta-față în autoturism, au fost transportați la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, cu rezultate negative.

Circulația a fost perturbată pe sensul de mers pe care s-a produs evenimentul, iar echipaje de polițiști au dirijat  traficul în zonă.

video în continuare

sus(2)jos(3)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?