revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
accident dej

Accident la Dej cu mai multe mașini – FOTO

Mai multe autovehicule au fost implicate într-un accident produs joi seara la Dej.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 23,15 pe strada Ecaterina Teodoroiu. O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit pentru a gestiona situația. La sosirea pompierilor au fost găsite trei autoturisme contorsionate caree blocau strada și un bărbat de aproximativ 50 de ani, care a solicitat prim ajutor calificat. Bărbatul a fost transportat de către echipajul SMURD la spital, conștient și cu afecțiuni ușoare.
Pompierii au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor consultate și au sprijinit descongestionarea căilor rutiere.

accident dej

foto: Răzvan / FB

Poliția a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a întâmplat totul. A rezultat că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Ecaterina Teodoroiu, nu a adaptat viteza de deplasare la efectuarea unei manevre de virare la dreapta, acroșând cu partea dreaptă spate o mașină parcată pe partea dreaptă a strazii, fiind apoi proiectat într-un autovehicul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 57 de ani, din Dej, care, în urma impactului, a intrat în coliziune laterală cu un autovehicul parcat pe partea stângă a drumului.

In urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei persoane și avarierea celor patru autovehicule.

accident dej

accident dej

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns