locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

accident corpadea pompieri

Accident la Corpadea, în Apahida, o tânără a rămas încarcerată, drumul Cluj – Reghin blocat – VIDEO

Un accident în care au fost implicate două autovehicule s-a produs joi în jurul orei 14, în localitatea Corpadea din comuna Apahida.

accident corpadea apahida

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de Ambulanță au intervenit la accidentul produs între localitățile Apahida și Corpadea.

Pompierii au intervenit pentru a descarcera o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani, care a rămas blocată într-unul dintre autoturismele implicate în accident și care suferise multiple traumatisme. S-a efectuat imediat extragerea acesteia folosind echipamentele speciale, astfel încât să evite agravarea leziunilor suferite.

Operațiunile pentru descarcerare au durat apreoximativ 15 minute, după care echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență femeii aflate în stare de conștiență și a transportat-o de urgență la spital.

A mai fost consultat la locul accidentului de către echipajul medical un bărbat de aproximatriv 55 de ani.

Polițișii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Din constatări a rezultat că o femeie de 20 ani din Sărmaşu, județul Mures, care circula spre Cluj-Napoca, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum – carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autovehicul condus de un bărbat de 58 ani din Apahida. A rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto.

Circulația autovehiculelor pe șoseaua Cluj – Reghin a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

video în continuare

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns