mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident cornesti mortal cluj

Accident la Cornești, în Cluj, o femeie gravidă și un bărbat au murit, impactul prins pe o cameră – VIDEO

O femeie însărcinată și un bărbat și-au pierdut viața luni dimineață într-un grav accident, petrecut în localitatea Cornești din comuna Mihai Viteazu, în județul Cluj.

În jurul orei 10, un șofer de 47 de ani din Aiud, județul Alba,  care conducea un ansamblu cap tractor cu semiremorca, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba.

La locul accidenrului a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj medical SMURD, două ambulanțe și un elicopter SMURD.

Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat de 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator. Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare.

Corpul bărbatului și a femeii, care se pare că era însărcinată, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Medicii prezenți au declarat decesul.

Elicopterul a preluat de la locul accidentului un bărbat, care a fost dus la spital la Cluj, după ce a suferit multiple traumatisme la nivelul capului și feței.

În urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, dintre care două decedate. Celelate două victime sunt o femeie de 42 de ani și un bărbat de 35 de ani din Poșaga, județul Alba.

Circulația autovehiculelor în zonă a fost paralizată până la terminarea operațiunilor de salvare și efectuarea cercetărilor de către polițiști. Participanții la trafic au fost dirijați pe rute ocolitoare.

Șoferul care a provocat accidentul a declarat că ar fi pătruns pe sensul opus pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers.

video în continuare – momentul accidentului prins pe o cameră de supraveghere

sus(4)jos(21)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns