taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident microbuz budoexcavator cetan vad

Accident la Cetan, microbuz cu pasageri lovit de un buldoexcavator, mai multe persoane rănite

Vineri în jurul orei 10,30 a avut loc un accident în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

Accidentul s-a produs pe DJ109, în zona localității Cetan din comuna Vad, în județul Cluj.  Conducătorul unui buldoexcavator nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu microbuzul. Ambii șoferi sunt din Cetan.

Au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri din Dej și un echipaj de ambulanță. La sosirea forțelor de intervenție, pasagerii erau ieșiți din microbuz.

accident microbuz budoexcavator cetan vad

Patru femei, pasagere în microbuz, au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la locul evenimentului, iar dintre acestea două au fost transportate la spital, fiind rănite ușor. O altă persoană a plecat spre spital, înaintea sosirii echipajelor, cu un autoturism particular.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul care conducea buldoexcavatorul nu deține permis corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns