taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident bmw tir catcau cluj suceava

Accident mortal la Câțcău, un tânăr a rămas încarcerat sub bordul mașinii după ce a intrat sub un TIR – VIDEO

Un tânăr de 22 de ani a fost implicat într-un accident rutier grav, în urma căruia și-a pierdut viața.

Tânărul din județul Suceava, care se deplasa cu un autoturism marca BMW pe DN1C, din direcția Baia Mare spre Dej, în afara localității Câțcău, iar la un moment dat, a intrat în coliziune față-spate cu un TIR, condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Satu Mare.

Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost primită în jurul orei 9.50, iar locul accidentului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare a pompierilor de la Detașamnetul din Dej și două echipaje de ambulanță.

accident bmw tir catcau cluj suceava

foto: Info Trafic jud Cluj

Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerat un tânăr. Acesta prezenta traumatisme severe la nivelul capului și se afla în stare de inconștiență.

Pompierii au acționat pentru a îndepărta portiera autoturismului, îndepărtarea bordului sub care se afla prins bărbatul și au folosit echipamentele din doare pentru a-l extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite.

Bărbatul a fost preluat de un echipaje medical al și a fost transportat la spital, în stare generală gravă, pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Ulterior, tânărul a decedat.

accident bmw tir catcau cluj suceava

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările urmează să stabileasca împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

video în continuare

sus(4)jos(18)

Lasă un răspuns