taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
accident capusu mare cluj

Accident la Căpuș, pe șoseaua Cluj-Oradea, un șofer a murit după impactul cu un TIR – VIDEO momentul impactului

Un conducător auto și-a pierdut viața  sâmbătă dimineața în jurul orei 9, într-un accident petrecut pe șoseaua Cluj-Oradea, în zona localității Căpușu Mare.

Din primele informații, a avut loc o coliziune între un TIR și un autoturism. Autotrenul a părăsit șoseaua pe partea dreaptă a sensului de mers, a rupt gardul unui imobil și a pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde a mai lovit un autoturism și o cabină.

A intervenit la accident o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Medicii sosiți de urgență la locul evenimentului au declarat pe loc decesul șoferului din autoturism, ca urmare a traumatismelor grave suferite.

Pompierii au acționat pentru a putea scoate trupul bărbatului din autoturism și pentru a asigura măsurile de prevenire ca urmare a scurgerilor de carburanți înregistrate.

La locul evenimentului pompierii au găsit un autotren ieșit în afara părții carosabile, într-o curte a unui operator economic și două autoturisme avariate, dintre care unul se afla în curtea operatorului economic

accident capusu mare cluj

accident capusu mare cluj

accident capusu mare cluj

Potrivit polițiștilor, la ora 9.01 pe DN1 E60, la km. 500+400m, în afara localității Căpușu Mare, a avut loc un accident rutier grav, între un autoturism și un TIR, soldat cu decesul unei persoane. Accidentul s-a produs ca urmare a intrării pe contrsensens a autoturismului.

Șoferul acestuia era un conducător auto în vârstă de 32 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj.

Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate, alternativ, pe un fir.

video în continuare

foto, video: Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns