taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
accident camarasu

Accident la Cămărașu, doi copii loviți de o mașină, sunt în stare gravă

Doi copii cu vârsta de aproximativ 10-12 ani au fost accidentați vineri seara la Cămărașu, în județul Cluj. O mașină implicată într-o coliziune i-a lovit pe cei doi minori, aflați pe marginea drumului.

La locul accidentului a intervenit în urma apelului la 112 o autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje SMURD.

Din primele informații, cei doi copii sunt în stare gravă. Pentru unul dintre ei s-au efectuat manevre de resuscitare.

Un autovehicul ar fi efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe care o depășea. Aceasta intenționa să intre într-o curte, iar din impact, cea care depășea a ajuns pe sensul opus, unde a lovit doi copii, care se aflau pe acostamentul neconsolidat.

accident camarasu

Copilul a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă SMURD, în stare critică.

Cel de-al doilea copil a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital. Acesta a suferit mai multe traumatisme, dar era conștient și cooperant.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un șofer de 55 de ani din comuna Solovăstru, județul Mureș, se deplasa din direcția Reghin înspre Cluj-Napoca și a efectuat depășirea. Conducătorul autoutilitarei este un bărbat de 28 de ani din comuna Cămărașu. Cei doi copii sunt localnici din Cămărașu și au 8, respectiv 12 ani.

  • știre în curs de actualizare
sus(0)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns