taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident bunesti volkswagen pompieri dej

Accident la Bunești – un bărbat a fost lovit de mașină – ambulanța l-a dus la spital – VIDEO

Poliţia, pompierii de la Detașamentul din Dej şi un echipaj de ambulanţă de la Gherla au intervenit sâmbătă seara la un accident de circulaţie produs pe şoseaua Gherla – Dej, în zona localităţii Buneşti.

Un șofer din Bistrița care circula cu un Volkswagen dinspre Gherla spre Dej a surprins şi accidentat un pieton. O Femeia aflată în mașină a declarat că omul a apărut dintr-o dată în față și nu a mai putut evita impactul. In urma acestuia, bărbatul a căzut la pământ, inconștient.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Omul nu a fost încă identificat.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Circulația în zonă a fost ușor perturbată până la terminarea măsurătorilor.

ACTUALIZARE

În urmă verificărilor, poliţiştii au stabilit că un şofer de 50 de ani din localitatea Blăjenii de Jos din judeţul Bistriţa-Năsăud, care conducea un autovehicul din direcţia Gherla spre Dej, în zona localităţii Buneşti, pe DN1C, a surprins şi accidentat grav un bărbat în vârstă de 66 de ani din localitatea Buneşti, comuna Mintiu Gherlii, care în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului public prin loc nemarcat şi nesemnalizat corespunzător.

video în continuare

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns