taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
accident bunesti microbuz republica moldova

Accident la ieșire din Gherla, în Bunești, șoferul a murit – VIDEO

Un accident mortal s-a produs la miezul nopții vineri spre sâmbătă, pe varianta ocolitoare de la Gherla, în zona localității Bunești, în comuna Mintiu Gherlii.

În jurul orei 0,30, la kilometrul 0+700, un microbuz din Republica Moldova cu opt pasageri, care circula dinspre Dej spre Cluj, a ieșit de pe carosabil și a lovit un stâlp de curent.

accident bunesti microbuz republica moldova

accident bunesti microbuz republica moldova

A intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej, care au acționat pentru scoaterea dintre fiare a șoferului. Acesta era decedat. Alți doi pasageri au primit îngrijiri medicale de la medicii de pe cele trei ambulanțe deplasate la accident, dar nu au fost transportați la spital.

accident microbuz republica moldova cluj gherla

accident microbuz gherla

Conducătorul microbuzului era un bărbat de 30 ani, din Iași. Ce mai probabil, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan.

video în continuare

foto, video: Info Trafic 24

sus(0)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns