mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident bunesti microbuz republica moldova

Accident la ieșire din Gherla, în Bunești, șoferul a murit – VIDEO

Un accident mortal s-a produs la miezul nopții vineri spre sâmbătă, pe varianta ocolitoare de la Gherla, în zona localității Bunești, în comuna Mintiu Gherlii.

În jurul orei 0,30, la kilometrul 0+700, un microbuz din Republica Moldova cu opt pasageri, care circula dinspre Dej spre Cluj, a ieșit de pe carosabil și a lovit un stâlp de curent.

accident bunesti microbuz republica moldova

accident bunesti microbuz republica moldova

A intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej, care au acționat pentru scoaterea dintre fiare a șoferului. Acesta era decedat. Alți doi pasageri au primit îngrijiri medicale de la medicii de pe cele trei ambulanțe deplasate la accident, dar nu au fost transportați la spital.

accident microbuz republica moldova cluj gherla

accident microbuz gherla

Conducătorul microbuzului era un bărbat de 30 ani, din Iași. Ce mai probabil, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan.

video în continuare

foto, video: Info Trafic 24

sus(0)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns