hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj vintage pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

accident roata gherla bunesti

Accident la Bunești, pe varianta Gherla, cu două mașini – o șoferiță a mers 200 de metri fără o roată – VIDEO

Un eveniment rutier s-a produs sâmbătă în jurul orei 14 pe centura de ocolire a municipiului Gherla. La locul accidentului a intervenit poliția, ambulanța și pompierii.

Din primele informații, în accident au fost implicate două autovehicule, un Ford înmatriculat în Botoșani și un Citroen înmatriculat în Cluj, care au intrat în coliziune. În urma impactului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O femeie din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca Citroen, care venea de la Baia Mare spre Cluj, la un moment dat s-a întors spre copilul aflat pe bancheta din spate și a scăpat mașina de sub control, aceasta a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Ford, în care se aflau trei pasageri, condus de un șofer din Botoșani.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina Citroen a rămas fără roata din față stânga. Soferița nu a mai putut controla autovehiculul, care a mai rulat din inerție înca aproximativ 200 de metri.

Pasagerii, patru în mașina Citroen, între care doi copii minori și trei din mașina Ford, au primit îngrijiri medicale de la medici la fața locului.

La accident au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla cu două autospeciale și pompierii de la Detașamentul din Dej.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

video în continuare

sus(1)jos(7)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns