taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident dan suciu gherla bunesti centura renault peugeot dej bistrita nasaud

Accident la Bunesti, pe centura: un pasager la spital, doua masini zdrobite!

ACTUALIZAT +VIDEO Un accident de circulatie s-a produs luni in jurul orei 16 pe DN1C, pe varianta ocolitoare a Gherlei, in localitatea Bunesti. Din primele informatii, un sofer de 44 de ani din Dej, care circula dinspre Gherla spre Dej cu un autovehicul Renault, a efectuat o manevra de depasire, intrand intr-o masina aflata in fata sa, 

un Peugeot inmatriculat in judetul Bistrita-Nasaud, care efectua o manevra de viraj la stanga, cu intentia de a intra pe un drum lateral. La volanul autovehiculului Peugeot se afla un sofer de 24 de ani.

In urma impactului, un pasager de 20 de ani, din Bistrita, aflat in autoturismul Peugeot s-a lovit in zona capului, fiind preluat de o ambulanta si transportat la spitalul din Gherla pentru ingrijiri medicale.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, constatandu-se ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

Politia a efectuat cercetari pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul. Conform acestora, soferul care efectua manevra de viraj la stanga nu s-a asigurat corespunzator, fiind lovit de autovehiculul aflat in depasire.

accident dan suciu gherla bunesti centura renault peugeot dej bistrita nasaudaccident dan suciu gherla bunesti centura renault peugeot dej bistrita nasaudaccident dan suciu gherla bunesti centura renault peugeot dej bistrita nasaudaccident dan suciu gherla bunesti centura renault peugeot dej bistrita nasaudaccident dan suciu gherla bunesti centura renault peugeot dej bistrita nasaud

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

7 comentarii

  1. Deci nu cred !! Doar soferii de BMW fac figuri de genu' in trafic !! Articolul tre sa fie o eroare. Pozele la fel :))

    sus(0)sus(0)
  2. Nu intelegi pt ca nu ma cunosti. Era un comentariu ironic, puteai sa citesti 'printre randuri', la adresa celor care vad/comenteaza doar la accidentele comise de soferii cu BMW de parca numai ei ar face accidente..

    sus(0)sus(0)
  3. Stef, citeste ce zice #homeparts ca stie el ce zice. A...sunt curios. Esti sofer si circuli des cu masina?

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns