taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
accident bunesti

Accident la Bunești cu un autocamion și o autoutilitară plină cu muncitori de la Drumuri, trei au fost răniți – VIDEO

Un autocamion și o autoutilitară au fost implicate într-un accident rutier produs joi în jurul orei 14.30 pe șoseaua Gherla – Dej, în intersecția de la Bunești, în comuna Mintiu Gherlii.

accident bunesti

Șoferul de pe autocamion a declarat că el cobora dinspre Gherla spre Dej, pe varianta ocolitoare, iar din sensul opus venea autoutilitara, care a efectuat un viraj la stânga spre Gherla și i-a tăiat calea, moment în care s-a produs impactul.

accident bunesti

În autoutilitară se aflau mai mulți muncitori de la Drumuri Județene. Trei dintre aceștia au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

accident bunesti

La locul evenimentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, echipaje medicale și poliția. La sosirea pompierilor, ocupanții erau ieșiți din mașini.

Trei bărbați au fost consultați la locul accidentului de către echipajele de Ambulanță și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia erau conștienți și cooperați.

accident bunesti

Din primele constatări ale polițiștilor, un conducător în vârstă de 54 de ani, din Turda, care se deplasa pe DN1C ar fi intrat in coliziune cu un autocamion la intersecția cu Varianta Ocolitoare a Gherlei. Autocamionul era condus de un bărbat de 56 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, printre care conducătorul autoutilitarei și doi bărbați în vârstă de 41 și 47 de ani, din județul Bistrița Năsăud și comuna Fizeșu Gherlii.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

video în continuare

sus(4)jos(9)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?