hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

accident bontida masina sant

Accident la Bonțida – pieton lovit după ce două mașini s-au ciocnit – trei persoane rănite

Un accident de circulaţie s-a produs duminică în jurul orei 11 pe şoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în zona localităţii Bonţida.

Un sofer de 65 de ani din Cluj-Napoca, care ieșea de pe un drum secundar, nu ar fi acordat prioritate unui autovehicul care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, condus de un șofer de 30 de ani din județul Suceava.

În urma impactului a fost acroșat un pieton aflat pe marginea drumului, iar una dintre mașini a fost proiectată într-un șanț de pe marginea drumului.

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale de ambulanță şi poliţia. Trei persoane au fost rănite, între care un bărbat și o femeie din mașina care ieșea de pe drumul secundar și pietonul. Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

Maşinile au circulat bară la bară în zona respectivă pana la terminarea verificărilor de către polițiști.

sus(2)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns