taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
accident bontida

Accident la Bonțida cu două mașini, o tănără rănită, ramasă încarcerată

Două autovehicule, amble înmatriculate în județul Cluj, au fost implicate într-un accident rutier produs joi la amiază pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Bonțida

accident bontida

accident bontida

foto: Info Trafic jud Cluj

La locul accidentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, echipaje medicale SMURD și de Ambulanță și poliția.

S-a acționat pentru descarcerarea unei tinere de aproximativ 20 de ani, dintr-un autoturism avariat. Aceasta prezenta multiple traumatisme și episoade de pierdere a cunoștinței. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. A mai fost consultat un bărbat, la locul accidentului, de către echipajele medicale, fără a fi transportat la spital.

accident bontida

Pompieri au acționat pentru stabilizarea autoturismului, pentru a asigura accesul către victima încarcerată și pentru a o extrage fără agravarea leziunilor suferite. De asemenea, au sprijinit acordarea primului ajutor medical persoanelor rănite în accident.

accident bontida

accident bontida

foto primite de la Daniel

Din primele constatări ale polițiștilor, accidentul s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate.

O conducatoare auto în varsta de 20 de ani, din comuna Bontida, care se deplasa pe un drum secundar, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe DN1C E576, din direcția Gherla-Cluj-Napoca, de un barbat în varsta de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Circulația autovehiculelor în zonă a fost afectată și s-au format cozi uriașe de mașini.

sus(2)jos(20)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns