locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

accident bontida

Accident la Bonțida, doi pasageri răniți – FOTO

Un accident rutier s-a produs miercuri cu puțin timp înainte de ora 14 pe șoseaua Gherla – Cluj, la Bonțida.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD s-a deplasat la locul accidentului. În apelul de urgență ar fi fost precizat că este posibil să fie o persoană rănită.

Din verificari a rezultat ca in accident au fost implicate două autovehicule. Cauza este nepăstrarea unei distanțe de siguranță în mers.

accident bontida pompieri

accident bontida pompieri

accident bontida pompieri

Ambele victime sunt din mașina care a provocat accidentul. Conducatorul auto vinovat este in vârstă de 79 ani, din Hunedoara.

Celălalt conducator auto este o femeie de 30 de ani, din Dej, care se afla la volanul unui autoturism marca Renault.

Circulația în zonă a fost afectată și aglomerată și din cauza participanților la festivalul Electric Castle, care începe azi.

foto principală Info Trafic jud Cluj

sus(1)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns