hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident bont sacalaia rasturnat pompieri dje politie gherla

Accident între Bonț și Săcălaia, o femeie a murit după ce o mașină s-a răsturnat – VIDEO

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane s-a produs joi în jurul orei 16, în zona localității Bonț, spre Săcălaia.

La locul evenimentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor de la Detașamentul din Dej, un echipaj medical SMURD și poliția.

Din primele din primele informații, un șofer de 49 de ani din Sic, care circula dinspre Gherla spre Sic, la un moment dat, pe fondul oboselii, între Bonț și Săcălaia, a pierdut controlul asupra volanului, mașina a părăsit șoseaua pe partea dreptă, a lovit un gard de pe marginea drumului și s-a răsturnat în curtea unui imobil.

accident bont masina rasturnata sicIn urma accidentului, un pasager a fost rănit grav. Victima este o femeie, de 41 de ani din Sic, soția șoferului, care se afla pe bancheta din spate a mașinii. In mașină se mai afla un tânăr de 16 ani, care a scăpat teafăr. Șoferul a fost rănit ușor.

Pompierii au efectuat manevre de resucitare aproximativ o oră, dar victima, care nu respira și nu avea puls, nu a răspuns. In cele din urmă a fost declarat decesul.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj SMURD de la Cluj-Napoca, întrucât echipajele de ambulanță cu medic de la Gherla și Dej și echipajul SMURD de la Dej erau mobilizate la alte cazuri grave.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar acesta a arătat valoarea zero.

video în continuare

.

sus(7)jos(38)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns