hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

accident smurd gherla

Accident la barieră – biciclist băut acroșat de o mașină – VIDEO

Un echipaj SMURD de la Dej a intervenit luni în jurul orei 16 la Gherla, la un eveniment rutier.

Din primele informații, un bărbat care circulă cu o bicicletă a fost acroșat de un autovehicul, în apropiere de bariera CFR de pe strada Liviu Rebreanu.

Omul a primit primele îngrijiri de la medici și nu a fost necesară spitalizarea.

accident smurd gherla

Un echipaj de poliție a făcut cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

În urma testării a rezultat că biciclistul consumase băuturi alcoolice. 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat a arătat aparatul etilotest.

video, în continuare

ACTUALIZARE

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat de 62 de ani din Gherla, care conducea un autovehicul pe strada Victoriei, la intersecția cu strada Liviu Rebreanu nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 54 de ani, tot din Gherla, care circula cu o bicicletă pe strada Liviu Rebreanu, dinspre autogară spre barieră. Biciclistul a fost acroșat de mașină și a căzut pe carosabil, fiind rănit ușor. In urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat la conducătorul auto și de peste 0.80 mg/l la biciclist, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

In acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul per drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

sus(2)jos(19)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. ... da' cât o arătat aparatul etilotest la şofer... n'o vrut să sufle sau nu suflă poliţia o vorbă, la cât o arătat?...

    sus(13)sus(3)

Lasă un răspuns