taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
accident aschileu mare

Accident la Așchileu Mare, o mașină cu doi tineri din Vultureni s-a răsturnat, șoferul era băut și nu avea permis

Două persoane au ajuns duminică seara la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

În jurul orei 19, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Vultureni, care se deplasa cu un autoturism în direcția localității Aschileu Mic, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a părăsit partea carosabilă, iar dupa impactul cu un cap de pod s-a răsturnat.

În autoturism, la momentul accidentului se mai afla un pasager în vârstă de 24 de ani, din comuna Vultureni.

accident aschileu mare

În urma apelului la 112 a intervenit un echipaj de prim-ajutor SMURD de la ISU Cluj, iar la sosirea acestora, persoanele erau ieșite din autoturism.

Ambii tineri au fost consultați și s-au constatat afecțiuni ușoare. Apoi au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

Verificările efectuate la fața locului au indicat faptul că tânărul de 28 de ani nu era deținătorul unui permis de conducere.

La testarea efectuată de polițiști cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

sus(3)jos(8)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?