taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
accident apahida

Accident la Apahida, o mașină tractată s-a izbit de un TIR

Pe centura ocolitoare de la Apahida a avut loc vineri în jurul orei 12.30 un accident rutier. Două persoane au fost rănite.

Din constatările polițiștilor a rezultat că un autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani din comuna Florești, care se deplasa dinspre Cluj spre Gherla, tractat de un alt autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autocamion.

În urma impactului, conducătorul de 32 de ani, alături de o femeie, pasageră în același autoturism, au fost  răniți și transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Au intervenit trei autospeciale ale ISU Cluj și două echipaje SMURD. La fața locului au găsit două autoturisme și un autocamion avariate. Deși în apelul telefonic a fost precizat că sunt persoane încarcerate, la fața locului salvatorii au constatat că toți ocupanții erau ieșiți din autovehicule.

accident apahida

Un bărbat și o femeie au primit asistență medicală de urgență, la fața locului, și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau în stare de conștiență și prezentau suspiciuni de multiple traumatisme.

Au mai fost consultate alte două persoane la fața locului fără a fi transportate la spital.

Testările cu aparatul etilotest ale șoferilor implicați au fost negative.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, iar circulația auto a fost deviată prin comuna Apahida.

sus(2)jos(9)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?