taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
accident tamponare apahida

Accident la Apahida, o femeie gravidă transportată la spital

O femeie gravidă a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital luni la amiază, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier.

În jurul orei 13.40, un conducător auto în vârstă de 35 de ani, din comuna Coroieni, judeţul Maramureş, care se deplasa pe Varianta de Ocolire Cluj Est de la Apahida, din direcţia Cluj-Napoca spre Gherla, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţa de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Fântânele, judeţul Suceava și a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

A intervenit o autospecială a pompierilor și un echipaj medical SMURD. Pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

O femeie gravidă, pasageră în mașina condusă de șoferul de 29 de ani,  a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

sus(0)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns