taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident apahida

Accident la Apahida, o mașina izbită de o semiremorcă, proiectată în șanț – VIDEO

Un accident de circulație s-a produs duminică seara  în jurul orei 18 pe șoseaua Gherla- Cluj, în zona localității Apahida, la sensul giratoriu cu drumul spre Jucu.

Din primele informații a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-un șanț de pe marginea drumului.

accident apahida

accident apahida

foto Info Trafic 24

La locul accidentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, echipaje medicale, iar Poliția a început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

accident apahida

Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar ultimul era ieșit în afara părții carosabile și avea în interior un bărbat care nu putea ieși singur din acesta.

accident apahida

Pompierii au acționat pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a extrage bărbatul din autoturism, folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Bărbatul era în stare de conștiență, însă nu era cooperant.

Din cerctetările polițiștilor a rezultat că un șofer de 63 de ani din orașul Țăndărei, județul Ialomița, care se deplasa cu un camion pe centura de ocolire Cluj Est, din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe un sector de drum în curbă la dreapta. Semiremorca acestuia a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Florești, județul Cluj.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile. Conducătorul acestuia a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Circulația auto în zonă a fost perturbată până la terminarea cercetărilor.

video în continuare

sus(3)jos(11)

Lasă un răspuns