hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

accident rascruci cluj

Accident între Răscruci și Jucu – un șofer s-a răsturnat cu un BMW – VIDEO

Un șofer care circula marți seara pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca s-a răsturnat cu mașina între localitățile Răscruci și Jucu.

Din primele informații, mașina marca BMW s-a răsturnat pe șosea, pe sensul de mers spre Cluj, care a fost paralizat, iar autovehiculele circulă în zonă pe un singur sens.

La locul evenimentului a intervenit și un echipaj de descarcerare al pompierilor.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22,00.

Din verificările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca, care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, din cauza neatenției la volan, după ce s-ar fi aplecat după un telefon, a pierdut controlul volanului, mașina a părăsit șoseaua, a lovit un podeț de beton și s-a răsturnat.

In urma accidentului, soferul, care se afla singur în mașină, a scapat teafăr. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

video în continuare

imagini: Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns