revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
accident jucu rascruci cluj

Accident între Răscruci și Jucu, o femeie rănită, dusă la spital la Cluj – VIDEO momentul impactului

Un accident rutier s-a produs luni în jurul orei 11 pe șoseaua Gherla – Cluj, între localitățile Răscruci și Jucu.

Din primele informații, în eveniment au fost implicate două autovehicule, un Volkswagen și un Fiat, iar o persoană a fost rănită.

video: momentul impactului

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical și unul de poliție, iar oamenii legii au făcut cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul. A rezultat că o femeie în vârstă de 25 ani, din Borșa, județul Cluj, care conducea un autoturism pe DN 1C, pe raza localității Răscruci a efectuat o manevră de întoarcere peste marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 68 de ani, care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla.

accident rascruci jucu

O pasageră din Cluj-Napoca, aflată pe locul din dreapta față din a doua mașină, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj pentru îngrijiri medicale. Cel mai probabil, ea a fost rănită ușor.

video în continuare

imagini primite de la Adrian

sus(6)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns