hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

accident rascruci

Accident la Răscruci, un șofer băut a lovit o mașină cu rulotă, trei persoane rănite – VIDEO

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe șoseaua Gherla – Cluj, la ieșirea din Răscruci spre Jucu.

Chiar înainte de miezul nopții, un șofer de 35 de ani din Bonțida, din cauza vitezei și a faptului că era băut, într-o curbă a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de un șofer de 32 de ani din comuna Frătăuții Noi, județul Suceava. Mașina lovită tracta o rulotă, care a fost distrusă.

accident rascruci

accident rascruci

În urma impactului, șoferul din Bonțida și doi pasageri din Republica Moldova, de 26 și 38 de ani, aflați în aceeași mașină, au fost răniți ușor.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 35 de ani din Bonțida a fost reținut pentru 24 de ore.

video în continuare

imagini primite de la Paul

sus(2)jos(18)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns