taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
accident valcea bunesti motociclist cluj motocicleta

Accident în Vâlcea, un motociclist din Cluj a murit după ce a lovit un copil care traversa strada

Un motociclist și-a pierdut viața sâmbătă,  într-un accident rutier produs în județul Vâlcea.

Evenimentul s-a produs în localitatea Bunești, în jurul orei 13.55. Din cercetările polițiștilor a rezultat că o motocicletă a lovit un pieton, un copil de 13 ani.

În urma impactului, motociclistul, în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, s-a dezechilibrat, motocicleta a părăsit șoseaua și s-a izbit de gardul de beton al unei case de pe marginea drumului, a declarat Sandra-Elena Bălteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

La sosirea echipajelor medicale, bărbatul de pe motocicletă era în stare gravă, inconștient.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital, cu răni grave. Motociclistul a decedat la spital.

Cercetările efectuate de polițiști au indicat că minorul se angajaze în traversarea drumului fără să se asigure, prin loc nemarcat și nesemnalizat corespunzător.

sus(23)jos(23)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?