mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
ambulanta accident gilau cluj floresti

Accident intre Floresti si Gilau, implicata o ambulanta. Un sofer a decedat, unul a fost ranit – VIDEO

Un accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule, intre care o ambulanta, s-a produs marti la amiaza in comuna Floresti, spre Gilau, in zona localitatii Luna de Sus, la kilometrul 489+050.

Din primele informatii, accidentul s-a soldat cu doua victime. Un sofer de 69 de ani, care circula dinspre Cluj-Napoca spre huedin, nu s-ar fi asigurat la schimbarea directiei de mers, fara se se asigure, a fost acrosat de o ambulanta, care transporta un pacient, avand semnalele luminoase si acustice in functiune.

In urma impactului, soferul din autovehicul a decedat, iar soferul de pe ambulanta a fost ranit.

Politistii si echipaje medicale au intervenit la locul accidentului.

Circulatia autovehiculelor a fost paralizata pana la efectuarea cercetarilor. Soferii care au circulat prin zona au trebuit sa foloseasca o rută ocolitoare, prin localitatea Luna de Sus.

sus(3)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns