taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
accident cluj mercedes audi

Accident în Cluj, o șoferiță cu Mercedes nu s-a asigurat și a lovit un Audi condus de un șofer din Vultureni, o tânără rănită – VIDEO

Două autospeciale ale pompierilor, un echipaj SMURD și unul de Ambulanță au intervenit luni la un accident produs pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

accident cluj mercedes audi

Accidentul s-a produs în jurul orei 15,30. O conducătoare auto în vârstă de 30 de ani din Satu Mare nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Vultureni, județul Cluj.

accident cluj mercedes audi

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate și o tânără de 20 de ani rănită, rămsă în cea de-a doua mașină. S-a acționat pentru extragerea acesteia din autoturism, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni. Femeia a fost transportată la spital în stare stabilă.

La locul accidentului a mai fost consultată încă o femeie, însă nu a fost transportată la spital.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu etilotestul, care a indicat valoarea zero.

accident cluj mercedes audi

accident cluj mercedes audi

video în continuare

foto, video: Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns