taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
politie masina

Accident în Cluj, mașina poliției proiectată pe trecere, a lovit un pieton, o polițistă rănită

Un accident rutier în care a fost implicată o polițistă și un pieton s-a produs miercuri în jurul orei 10.30 în Cluj-Napoca, în apropiere de Opera Maghiară.

Conducătorul unui autoturism, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, a intrat în coliziune față-spate, cu un autoturism condus de o tânără de 29 de ani, polițișt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care în acel moment se afla cu mașina de serviciu oprită pentru acordarea de prioritate unui pieton angajat în traversarea străzii.

În urma impactului, autoturismul condus de tânără a fost proiectat și a acroșat o persoană angajată în traversarea regulamentară a străzii.

În urma evenimentului, pietonul de 64 de ani și tânăra de 29 de ani au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

foto: arhiva

sus(4)jos(11)

Lasă un răspuns