hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

accident cluj

Accident în Cluj, două persoane rănite și patru mașini lovite după un viraj periculos – VIDEO

O mașină scăpată de sub control a făcut prăpăd într-o intersecție din Cluj-Napoca.

Marți în jurul orei 14.30, un bărbat de 44 de ani care conducea un autoturism în Piața Ștefan cel Mare, pe direcția Piața Cipariu – strada Posada – Avram Iancu, din cauza vitezei neadaptate în timpul unui viraj la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu bordura din dreapta șoselei.

După impactul cu bordura, mașina a fost proiectată în autoturismele care așteptau la semaforul de la intersecția cu strada Avram Iancu, pe banda întâi, pe direcția Prefectura – cartier Zorilor.

În urma impactului au fost rănite două persoane, soț și soție, de 35 respectiv 30 de ani, care au fost transportați la Unitatea de Primirea Urgențelor din Cluj-Napca pentru investigații medicale.

Din accident au rezultat patru autovehicule avariate.

Toți șoferii implicați au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

La accident au intervenit și echipaje de descarcrare ale pompierilor de la ISU Cluj.

Momentul accidentului a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din apropiere.

video în continuare

sus(1)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns